Vinga Hiss AB är ett svenskt företag som grundades 2005. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Vårt kontor är beläget i Mölndal men vi har även en filial i Borås. I dagsläget är vi 40 anställda och våra kunder är främst fastighetsföretag och bostadsföreningar. Vinga Hiss AB är en del av Motum- koncernen, nordens största fristående hiss- och portleverantör. Tillsammans är vi över 300 anställda och omsätter cirka 600 miljoner kronor.

I takt med att vi växer söker vi en hissmontör till Göteborg.

Som hissmontör hos oss kommer du arbeta främst med modernisering och nyinstallation av hissar. Du kommer arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter. Vi tror på frihet under ansvar.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat som hissmontör i några år. Vidare att du tidigare har erfarenhet av modernisering av personhissar. Har du kunskaper i mekanik och elektronik ser vi det som meriterande men det är inget krav.

Som person är du självgående och engagerad. Du är van med att ta eget ansvar och gillar ett omväxlade arbete. Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus.

B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag med kollektivavtal där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Vi är ett väldigt glatt gäng med bra förmåner som gillar att göra roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Vinga Hiss AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiell

 

Hissbranschen behöver fler montörer!

Funderar du på att utbilda dig så har Yrkeshögskolan i Enköping en ett-årig hissteknikerutbildning

Skicka din ansökan direkt

Ditt namn (*)

Din epost (*)

Jag är intresserad av att jobba som (*)

Ditt meddelande

Här kan du bifoga ditt CV