Vinga Hiss AB är ett svenskt företag som grundades 2005. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Vårt kontor är beläget i Mölndal men vi har även en filial i Borås. I dagsläget är vi 40 anställda och våra kunder är främst fastighetsföretag och bostadsföreningar. Vinga Hiss AB är en del av Motum- koncernen, nordens största fristående hiss- och portleverantör. Tillsammans är vi över 300 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.

 

I takt med att vi växer söker vi mer hisstekniker till Göteborg.

Vinga Hiss är ett svenskt företag etablerat 2005. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar. Personlig service och engagemang tycker vi är viktigt!

Nu söker vi hisstekniker med placering i Göteborg avseende modernisering och service av hissar. Önskemål är att du tidigare har arbetat med hiss och är självgående. Du kommer vara en del av ett serviceinriktat team med erfaren personal i ett företag som månar om sina anställda. Att vara anställd hos oss ställer krav på egen disciplin. Arbetet är självständigt och varierande, med stort inslag av frihet under ansvar.

Som person är du utåtriktad, tycker om att ha kundkontakter, har god planeringsförmåga, stresstålig och van att jobba självständigt. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av el och/eller mekanik. Vi tror att du är en problemlösare som gillar både teknik och att skruva. Krav är att du har körkort B samt förstår svenska i tal och skrift.

Tjänsten innefattar arbete i Göteborg med angränsande kommuner. Jour förekommer. Arbetstid/varaktighet: Heltid, 40 tim/v

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan till anders.johansson@vingahiss.se

Vinga Hiss AB är en del av Motum- koncernen. MOTUM är Sverige största oberoende hisskoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår även ITK, Hissgruppen, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Uppsala Lyftservice, Hisscentralen, RoslagensHiss,  Östgöta Portservice, Hiss-Craft, Motum Hiss Syd och Motum Port i Mälardalen.
Tillsammans är vi över 300 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor

Krav för att söka tjänsten:

B-körkort

Svenska i tal och skrift är krav.

 

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag med kollektivavtal där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Vi är ett väldigt glatt gäng med bra förmåner som gillar att göra roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? 

kontakta kontoret info@vingahiss.se

 

Hissbranschen behöver fler montörer!

Funderar du på att utbilda dig så har Yrkeshögskolan i Enköping och Kungsbacka en ett-årig hissteknikerutbildning.

Skicka din ansökan direkt

Ditt namn (*)

Din epost (*)

Jag är intresserad av att jobba som (*)

Ditt meddelande

Här kan du bifoga ditt CV