Vinga Hiss är ett svenskt företag etablerat 2005. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar. Personlig service och engagemang tycker vi är viktigt!

Nu söker vi en administratör för serviceavdelningen

Som administratör stöttar du företaget avseende administrativa rutiner och uppgifter. Du koordinerar arbetet och tar hand om de administrativa arbetsuppgifter som behöver göras. Administratören är när det krävs företagets ansikte utåt och hjälper kunder genom att svara i telefon och e-post. Administratören servar besökare och har en stöttande funktion internt.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Att stötta arbetsledarna i deras dagliga arbete
• Kontrollera utgående fakturor så att all information är rätt
• Hantera bokningar för hotell och resor
• Uppdatera befintliga kunduppgifter i affärssystemet
• Beställa förbrukningsmaterial till kontoret
• Viss personaladministration
• Hantera kundreskontra, skicka fakturor

För att lyckas i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Utbildning inom ekonomi på minst gymnasienivå eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person är du serviceinriktad, stresstålig samt har lätt för att samarbeta. Eftersom arbetet innefattar mycket kommunikation internt och externt krävs goda kunskaper i svenska, tal och skrift

Meriterande är arbete i liknade bransch.

Du kommer vara en del av ett serviceinriktat team med erfaren personal i ett företag som månar om sina anställda. Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Intresserad? Tveka inte att söka redan idag, vi tillämpar löpande urval!  Ansökan och eventuella frågor skickas till malin.libom@motum.se senast den 23 november.

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster