Vinga Hiss söker flera hisstekniker inom service och modernisering

Vinga Hiss söker nu flera hisstekniker avseende modernisering och service av hissar. Är du serviceinriktad samt har erfarenhet av el, mekanik eller bygg kan det vara dig vi söker!

Som hisstekniker hos Vinga Hiss arbetar du med hissar av olika fabrikat inom modernisering samt service & underhåll hos våra kunder. Arbetet är utvecklande, självständigt och variationsrikt och ditt arbete skapar mervärde för våra kunder och underlättar vardagen för många, såväl professionellt som privat!

Vem är du?
Som person är du noggrann och serviceinriktad och har god förståelse av installation och förebyggande underhåll. Du ser samverkan med kollegor och externa aktörer som en naturlig väg för att nå målen. Du uppskattar och trivs med att bemöta och hjälpa kunder och arbetar för långsiktiga relationer. Du planerar och organiserar själv din arbetsdag, jobbar självständigt under stort ansvar, därför har vi som krav att du måste kunna formulera dig, hålla dig uppdaterad för en god produktkunskap, vana att tidsrapportera dina jobb samtidigt som du driver ditt eget arbete framåt.

Kvalifikationer
• Lägst gymnasieutbildning gärna med inriktning på el eller likvärdig utbildning.
• Ha några års erfarenhet av arbete från service och underhåll, mekanik eller elinstallationer
• Innehar minst B körkort
• Mycket meriterande om du har praktisk erfarenhet av modernisering av hissar.

Om bolaget
Vinga Hiss erbjuder flexibla och kundanpassade hisslösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör. Vi servar, reparerar och moderniserar hissar från samtliga tillverkare på marknaden.

Vinga Hiss har ambitionen att bli en ledande aktör inom hållbarhet och driva utvecklingen av hållbarhet inom branschen. Därför förespråkar vi ofta att man ska bygga om sin gamla hiss istället för att riva ut den och installera en ny. Vinga Hiss stödjer även Agenda 2030 och de Globala målen för hållbar utveckling som antogs av FN:s medlemsländer 2015

Om ansökan
Ansökan skickas till: info@vingahiss.se. Urval sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Monica Jentzell 031-719 44 69

Vi ser fram emot din ansökan!