Vinga Hiss söker Arbetsledare med placering i Mölndal

Vinga Hiss är ett svenskt företag etablerat 2005. Vi jobbar med allt som har med hissar att göra, nyinstallationer, modernisering, service och reparationer av alla fabrikat. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar och våra tekniker har gedigen erfarenhet.

Då vi expanderar söker nu Vinga Hiss ytterligare en arbetsledare med inriktning Modernisering samt Service.  Som arbetsledare hos Vinga Hiss AB kommer du ha hand om ett gäng tekniker där du kommer att fördela jobben och leda gruppen. Tjänsten innebär ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsledaren arbetar nära och stödjer VD och rollen innebär mycket kontakter både inom organisationen och med kunder och leverantörer.

Om tjänsten
Som arbetsledare är din främsta uppgift att skapa laganda, motivera och ge möjlighet till utveckling samtidigt som du fokuserar på kundens behov och upprätthåller en god service och kvalitet.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Leda och fördela arbetsuppgifter inom arbetsgruppen
  • Äga kundansvaret för dina objekt
  • Kontinuerligt följa upp status på alla objekt
  • Ihop med säljare och avtalsansvarig sköta tidsplaneringen
  • Sköta materialbeställningar
  • Hålla utvecklingssamtal och lönesamtal med sin arbetsgrupp
  • Se till att rutiner för gruppen upprätthålls såsom arbetsmiljö mm.
  • Löpande ekonomisk uppföljning av objekt

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som arbetsledare inom hiss eller har arbetat inom branschen och har goda ledarerfarenheter. Du är kundorienterad, självgående, lösningsorienterad och bidrar gärna med egna idéer. Som ledare har du förmågan att ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos bolagets medarbetare, samtidigt som du med ditt engagemang motiverar dem att nå gemensamma mål.

Du är engagerad i ditt jobb och tar gärna på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer.
Som person är du positiv, serviceinriktad och stresstålig.

Du har god datorvana och en förmåga att planera och arbeta strukturerat samt har ett intresse för ekonomi och tycker att det är stimulerande att göra goda affärer. Du behöver även ha god språkkunskap inom svenska och engelska.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal och med bra utvecklingsmöjligheter inom Motum. Du blir en del av Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern med hållbarhet i fokus.  Arbete inom företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Ansökan
Intresserad? Tveka inte att söka redan idag, vi tillämpar löpande urval! Ansökan skickas till jobb@motum.se senast den 20 oktober 2021. Skriv ”Arbetsledare” i ämnesraden.

Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Fredrik Bodin, 031-719 44 66 alt. fredrik.bodin@vingahiss.se

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

 

Vinga Hiss AB är en del av Motum-koncernen. Motum är Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Roslagens Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice. Tillsammans är vi runt 350 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.