Arbeta hos oss

Vinga Hiss är en del av Motum-koncernen. Tillsammans är vi över 300 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor. Vi tror på att engagerade och nöjda medarbetare är nyckeln till företagets framgång och värderar kunnande, kvalitet och erfarenhet högt. Här berättar en av våra medarbetare om hur det är att jobba på Vinga Hiss.

Belmin Belic, säljare, Vinga Hiss

Jag började som hisstekniker hos Vinga Hiss i Göteborg för 10 år sedan. Min bakgrund är inom data/IT. Efter sex år som hisstekniker gick jag vidare inom företaget. Först arbetade jag som arbetsledare –  en roll där man hela tiden måste ligga steget före i de olika projekten. Nu arbetar jag som säljare vilket innebär mycket kundkontakt. Det är ett kul och omväxlande jobb där allt kan hända. Det bästa med Vinga hiss är att vi alla känner varandra och har roligt på jobbet.

Lediga tjänster

Vill du ta din karriär till nya höjder eller kanske öppna dörren till en ny? På Vinga Hiss söker vi alltid efter nya talanger och erfarna experter som kan hjälpa oss att bli ännu bättre. Skicka gärna in ditt CV till oss och några rader om dig själv!